Albert Martí Panadès

Sóc politòleg especialitzat en comunicació digital i comunicació cultural. Treballo com a comunicador, gestor de continguts i community manager; ajudant a dinamitzar l’esperit i les accions dels projectes que més em motiven.

La meva experiència personal i professional m’ha portat a entrar dins d’equips diversos, amb un punt comú denominador: l’entusiasme i les ganes de fer realitat els millors somnis i bogeries. Ara, a Soroll de Fons, he après que per recollir resultats, primer hem de conrear esforç, constància i il·lusió.

Em considero una persona proactiva, dinàmica i polivalent. Sempre he pensat que tots els processos, fins i tots els més petits, són molt importants. Quan no treballo em podeu buscar dalt d’un escenari cantant amb Trast, gaudint d’una bona obra al teatre, al Solsonès renovant energies o arreglant el món amb els amics. Ens hi trobem?

687165340

albert@sorolldefons.com

#SorolldeFons