SI NO SAPS COMUNICAR, NO ET SAPS VENDRE

T’ajudem a tenir cura de la teva imatge d’una manera estratègica per aconseguir els teus objectius!

 • Tens un web en condicions?
 • Saps quines plataformes socials et convenen?
 • Quin és el missatge que has de donar als clients?
 • Quants diners has d’invertir en promoció?
 • Quin rendiment en treus de la publicitat?

Inverteix en tu i esprem al màxim el teu potencial d’una manera professional, controlant a cada moment els resultats.

Et fem propostes a la mida de les teves possibilitats i t’acompanyem per aconseguir els objectius que ens hem marcat estratègicament.

 

Tenim tots aquests serveis al teu abast:

Servei de premsa / Agència de publicitat / Assessorament i formació (presencial o a distància) / Branding,  creació i/o actualització de la imatge de marca / Creació de webs / Directes online / Campanyes de premsa i presentacions / Organització d’esdeveniments / Dinamització de xarxes socials i campanyes d’ADS / Disseny: bàners, fulletons, embalatges… / Fotografia de persones, espais, productes… / Vídeos corporatius, promocionals, reportatges, publicitat… / Traduccions i locucions professionals / Lloguer de platós per a sessions de fotos, rodatges o programes de TV.

Fem possible qualsevol proposta i/o imaginació comunicativa!

Contacta’ns!

SI SÓC PERIODISTA ÉS GRÀCIES A RAMON MATEU!

M’han comunicat per Whatsapp la mort d’en Ramon Mateu… Que DEP! Aterrat a Barcelona el 1993, Mateu va ser el cap d’informatius d’ Onda Cero Catalunya amb qui vaig començar com a becari, qui em va donar l’oportunitat de cobrir la meva primera roda de premsa (al departament d’Economia amb Joaquim Molins) i conduir els butlletins horaris del cap de setmana. És a dir, Ramon Mateu em va donar l’oportunitat d’estimar aquesta professió.

No me n’he pogut estar d’anar a remenar calaixos de fotos per trobar l’única imatge d’aquella època on hi surt ell d’amagat, amb un jersei crema ataronjat, en un sopar de redacció segurament per celebrar algun aniversari o el Nadal.

Tinc fantàstics records de tots els que hi surten, els meus companys de redacció, de qui tant vaig aprendre. Feu-me memòria dels qui falten si us plau!!!… Hi havia en Toni Sarrià, l’ Esther Sardans Sató, la Marta Viladot, en Dani Gòmez, la Pilar Abril, la Deborah Palomo Sturla, en Manel Piñero, l’ Anna Puigboltas, l’Ester Turu, en Ramon Companys…

Mateu em va tornar a contractar per Onda Rambla, a final del 2000, i també me’n va fer fora. Són d’aquells aprenentatges que tampoc li agrairé prou… D’allí jo vaig saltar a RAC1 i a TV3 Més tard, el 2010, vam tornar a coincidir a Catalunya Ràdio on davant tota la redacció del programa de tarda va comentar “aquest en Buxeda és molt bo!”.

Recordo aquest moment com un reconeixement i respecte mutu, i com un tancament de cicle. I fins avui, que n’he sabut només la seva mort. Gairebé 30 anys de professió que es connecten en un sol instant.

Que per molts Ramons Mateus us pugueu trobar a la vida!

MÉS DE 250 INPUTS PROMOCIONALS EN EL NOU DOSSIER DE PREMSA 2019 DEL MUEC BCN

Un any més hem presentat al Museu Etnològic i de les Cultures del Món, MUEC BCN, el dossier de premsa del 2019, que recull el resultat de la col·laboració que hi mantenim en la recerca de suports promocionals per a donar a conèixer les exposicions i les activitats que es realitzen a les seves dues seus de Montcada i el Parc de Montjuïc a Barcelona.

Més de 250 inputs promocionals durant l’any, vinculats a 18 campanyes del museu, fruit d’un treball de disseny estratègic per a comunicar d’una manera transversal, crossmedia. L’objectiu ha estat arribar al públic potencial del museu, principalment familiar i especialitzat, a través d’anuncis publicitaris, articles i entrevistes, difosos a diaris i revistes especialitzades, portals informatius generalistes i especialitzats, plataformes socials, butlletins informatius i suports visuals en transports públics.

El resultat és la presència sistematitzada d’impactes promocionals gairebé diaris en una multiplicitat de suports que han garantit la difusió permanent de les propostes que ha realitzat el museu durant el 2019.

Un any més agraïm la confiança que els responsables del Museu Etnològic i de les Cultures del Món han dipositat en Soroll de Fons Comunicació per a gestionar conjuntament les promocions de premsa.

COMUNICA AMB LA VIDA

T’has preguntat mai què passa si deixes de fer?

Si no prens cap decisió?

ATURA’T aquests dies…

Comunica amb la VIDA

 

RESPIRA EL NADAL I VIU EL 2020

#Sorolldefons #Sorolldefonscomunicació

TU O LA TEVA EMPRESA, ESTEU BEN PREPARATS PER A FER UNA BONA PROMOCIÓ PER NADAL?

Vull que s’entengui bé la pregunta. No us demano si sabeu el servei o producte que promocionareu. Ni si sabeu a través de quines plataformes ho promocionareu. Ni els diners que hi invertireu…

Us demano una reflexió prèvia a tot això. Una anàlisi més profunda i, segurament, més emprenyadora, que ens pot arribar, fins i tot, a fer trontollar.

Segur que alguns direu que ara no és el moment, que no us interessa i que tal dia farà un any. Però, sense que aquest qüestionament que proposo us acabi esberlant res, no creieu que, per poc que es pugui, no seria interessant d’afinar el rumb de cara a millorar les vendes d’aquest Nadal o, com a mínim, tenir clar el perquè ha funcionat o no l’estratègia que us heu proposat?

Els que creieu que sí, seria bo que us féssiu algunes d’aquestes preguntes: quines són les meves capacitats com a empresari? Quines són les meves carències? Què estic potenciant en mi, el que m’ajuda o el que em perjudica? Quin és el meu model de negoci? El producte o servei que ofereixo interessa? A qui interessa? I com ho sé que interessa? Ho he preguntat als qui crec que són els potencialment interessats? Perquè continuo insistint a vendre si no sé que hi ha prou clients per a fer rutllar la meva empresa? Tinc una estratègia clara de venda? És monolítica o s’adapta a les temporades i modes? Inundo el mercat de productes a veure qui pica o segmento i concreto? Tinc capacitat de reacció? He previst un pressupost anual per a fer promoció? Sóc especialista a promocionar? Tinc temps per dedicar-m’hi?

Són algunes de les preguntes que em venen al cap, les que ajudem a aclarir als nostres clients. I darrere de cada resposta hi ha sempre llum, consolidació o alternativa, visió estratègica de present i futur, i l’agradable sensació de fer camí plegats.

Necessites assessorament?

Ballena TV_ Hora Nova

El canal de televisió del càmping La Ballena Alegre ofereix el mitjà per a empreses locals

Ballena TV_ Hora Nova

Notícia publicada a Hora Nova

El negoci es podrà publicitar a Ballena TV, a l’Info Point, al Trip Club i també a les xarxes socials

El càmping La Ballena Alegre, un dels més grans de la comarca, ha iniciat una campanya de promoció per a les empreses del territori, per tal que, a través de la plataforma Ballena TV o altres, puguin anunciar els seus serveis als milers de campistes que l’usen diàriament. Des de la direcció del càmping, Toni Castellar explica que «l’objectiu és que el client rebi tota la informació dels serveis i les activitats que es poden fer a la zona i d’aquesta manera les empreses del territori podran arribar a milers de persones cada dia».

Des de La Ballena Alegre ofereixen tres paquets a les empreses amb diferents complements perquè cada negoci pugui escollir les promocions que més li interessen. L’oferta va des d’anuncis diaris a la televisió Ballena TV, que inclou
un canal intern a tots els bungalous, fins a la presència de la marca o del producte a la cartellera digital de la restauració i activitats o als cartells de platja. També ofereixen espais a l’Info Point, és a dir, a l’oficina d’informació a través de fulletons, cartells o dossiers. Un altre dels paquets és a les xarxes socials, d’aquesta manera l’empresa pot publicar els seus anuncis als perfils de Facebook, Instagram i Twitter de La Ballena Alegre.

BALLENA TV. Té una audiència que supera els 3.000 usuaris, amb puntes que arriben als 16.000 espectadors, quan coincideix amb esdeveniments de volada com la Copa d’Espanya de Catamarans o el Suf Alegre Wind Surf World Cup 2018.

Està interessat a conèixer les condicions d’aquest servei? Trobarà tota la informació que necessita sobre la promoció clickant a aquí posant-se en contacte amb nosaltres via telèfon al 667 618 656 o mailballenatv@sorolldefons.com i t’informarem sense cap compromís.

Ballena TV

El canal de televisió del Càmping la Ballena Alegre de Sant Pere esdevé plataforma de promoció del territori i d’empreses locals

Ballena TV

Notícia publicada al Setmanari de l’Alt Empordà.

El mitjà privat informa els usuaris dels serveis que hi ha al complex, i de les activitats que s’organitzen

El càmping La Ballena Alegre, de Sant Pere Pescador, pot arribar a acollir entre 3.000 i 4.000 persones diàriament, en èpoques de ple rendiment. «Hi ha una massa social que vol estar informada», explica el responsable de comunicació i de Ballena TV, Francesc Buxeda.

Els gestors del negoci van arribar a la conclusió que els usuaris necessitaven una eina clara, atractiva i fàcil a través de la qual poguessin informar-se de tot allò que passa al seu voltant. Calia donar visibilitat a la multitud d’activitats internes i externes que s’organitzen, les opcions d’oci que s’ofereixen o de la ubicació i oferta de cada un dels serveis que ofereix el càmping. Aquesta eina també hauria de servir per transmetre valors cívics als usuaris per tal de mantenir l’equilibri a dins del complex, i també per informar sobre els diversos esdeveniments esportius d’elit que s’organitzen –Concentració Furgo Wolkswagen, Copa d’Espanya de Catamarans, Triathlon Sailfish Costa Brava…–, unes jornades en què el canal podria arribar als 16.000 espectadors.

Per vehicular tot això va néixer, ara farà un any, el canal de televisió Ballena TV, que s’emet en un circuit intern per als clients del càmping i té una audiència diària de més de 3.000 espectadors. Els continguts arriben als usuaris a través dels monitors de televisió que hi ha als bungalous i a les àrees comunes del complex, com ara bars i restaurants, restaurants, piscines, als sanitaris o al gimnàs. Dins del circuit de televisió Ballena TV, hi ha diferents canals que serveixen per promocionar diversos continguts. A part de la promoció de serveis i activitats, existeix un canal específic de cartellera digital. En aquest canal es fa promoció dels horaris i productes que ofereixen els restaurants i altres serveis del complex. Durant aquesta temporada, i com a novetat, també es comptarà amb la incorporació de dos canals més per fer saber exactament què s’està fent a temps real, a qualsevol moment del dia, i per promocionar les activitats esportives.

Col·laboració amb empreses

«A més de promocionar el que fem nosaltres, a partir d’ara també donarem informació d’entitats i empreses que estan al nostre voltant. D’aquesta manera, ajudem a promocionar el territori», explica Toni Castellar, el director del càmping. El client que miri la televisió, doncs, podrà tenir informació pràctica sobre què fer i a on anar durant el seu temps lliure a través d’una programació potencialment interessant per a ells. Es promocionaran empreses de lloguers de bicicletes, de cotxes, activitats vitivinícoles o de descoberta de la natura, entre altres. «Un dels objectius d’aquesta col·laboració és retroalimentar-nos entre uns i altres per anar creant una xarxa d’empreses, a més de donar un millor servei als clients i potenciar activitats», diu el director.

 

Està interessat a conèixer les condicions d’aquest servei? Trobarà tota la informació que necessita sobre la promoció clickant a aquí o posant-se en contacte amb nosaltres via telèfon al 667 618 656 o mailballenatv@sorolldefons.com i t’informarem sense cap compromís.

museu etnologic

PRESENTACIÓ DEL DOSSIER DE PREMSA 2018 DEL MUSEU ETNOLÒGIC I DE CULTURES DEL MÓN

museu etnologic
Aquest és el resultat d’un any de col·laboració amb el Museu Etnològic i de Cultures del Món http://www.barcelona.cat/museu-etnologic-culturesmon/ en la recerca de suports promocionals per a donar a conèixer les exposicions i les activitats que es realitzen a les seves dues seus a Barcelona https://www.barcelona.cat/museu-etnologic-culturesmon/montcada/https://www.barcelona.cat/museu-etnologic-culturesmon/montjuic/ca
 
Una tasca estratègicament dissenyada per a comunicar d’una manera transversal, crossmedia, per arribar als diferents públics objectius, a través d’anuncis publicitaris, articles i entrevistes, que s’han difós a través de diaris i revistes especialitzades, plataformes digitals, xarxes socials o butlletins informatius.
 
El resultat és la presència sistematitzada d’impactes promocionals setmanals en diferents suports que garanteixen la difusió de la vintena de campanyes que el museu va proposar el 2018.
Ballena TV

DÓNA A CONÈIXER EL TEU NEGOCI AL CANAL BALLENA TV DEL CÀMPING LA BALLENA ALEGRE

Ballena TV

 • POTENCIAL – Fes que els teus serveis o activitats arribin a milers de turistes diàriament.

 • PROMOCIÓ GLOBAL – Anuncis a Ballena TV i a les Xarxes Socials, informació i venda de tiquets a l’Info Point i formar part del Trip Club.

Aquest estiu -de juny a setembre- dóna a conèixer els teus serveis i activitats d’una manera global a través dels canals de comunicació del càmping La Ballena Alegre. T’oferim tres PACS amb diferents COMPLEMENTS perquè puguis gaudir de les millors promocions a través de diferents plataformes promocionals:

 • TELEVISIÓ: anuncis diaris a la televisió Ballena TV, que inclou un canal intern per a tots els bungalous.
 • CARTELLERIA DIGITAL: presència de la teva marca o producte a la cartelleria digital de restauració i activitats, ubicada a bars, restaurants, terrasses, sanitaris i gimnàs.
 • CARTELLS DE PLATJA: patrocina els dos cartells informatius que ubicarem als accessos directes del càmping a la platja.  
 • INFO POINT: espai destacat a la nostra oficina d’informació amb fulletons, cartells i/o un dossier informatiu, a més de servei de venda de tiquets.
 • TRIP CLUB: ser un dels negocis que formen part del nostre club d’activitats externes que els campistes visiten setmanalment per gaudir dels serveis que els oferiu. El TRIP CLUB compta amb la promoció que es fa a Ballena TV i la proactivitat dels responsables de l’Info Point i els monitors del Mini Club.
 • XARXES SOCIALS: publicació dels teus anuncis a les xarxes socials de Facebook, Instagram i Twitter de La Ballena Alegre perquè arribin a un total de més de 23 mil seguidors.

Puntes diàries d’audiència de 16 mil espectadors.

Ballena TV compta amb una audiència mitjana diària que supera els 3.000 turistes residents amb increments espectaculars que arriben a puntes de 16 mil espectadors coincidint amb macroesdeveniments que s’organitzen dins les seves instal·lacions com ara la 15a Concentració Furgo Volkswagen, la Copa d’Espanya de Catamarans, F18 Catamaran Championship, el Surf Alegre Wind Surf World Cup 2018, la Triathlon Sailfish Costa Brava o el Costa Brava Fit Challenge, entre d’altres.

Tot plegat fa que els milers de turistes que visiten el càmping La Ballena Alegre es converteixin en potencials clients interessats a gaudir d’activitats alternatives vinculades a l’oci, l’esport, la moda, la cultura, la gastronomia, l’entorn natural, les tradicions, els mercats setmanals, el turisme de proximitat o d’altres serveis com ara lloguer de vehicles o taxis, tallers mecànics o ferreteries.

Si estàs interessat a conèixer les condicions d’aquest servei, posa’t en contacte amb nosaltres via telèfon al 667 618 656 o mail ballenatv@sorolldefons.com i t’informarem sense cap compromís.

Nadal Ballena Alegre

Com promocionar el Nadal en el teu negoci?

Nadal Ballena Alegre

Felicitacions de Nadal divertides i úniques per fidelitzar el teu públic

L’època de Nadal és un dels millors moments per augmentar les vendes de la teva empresa a través d’estratègies de comunicació orientada a obtenir beneficis. Tanmateix, el Nadal també és una gran oportunitat per aconseguir fidelitzar més els vostres clients a través d’accions concretes per atreure el seu interès.

Des de Soroll de Fons us ajudem a promocionar el Nadal de la manera més divertida! Enguany, un dels nostres clients, La Ballena Alegre Camping & Bungalow Resort, felicita els seus usuaris d’arreu del món amb un vídeo d’animació que, en aquest cas, hem elaborat amb fins a 7 idiomes diferents, conjuntament amb els nostres partners.

El pot promocionar no només via newsletter o emailing, sinó també a través de diverses plataformes socials com Instagram, Facebook, LinkedIn, Twitter o Whatsapp, per tal que el seu missatge sigui compartit i arribi a tot el seu públic, a més, a més d’aconseguir tràfic directe a la pàgina web.

Vols començar una estratègia per a la teva empresa? Contacta ara amb soroll de fons i tingues presència en el món digital!