DÓNA A CONÈIXER EL TEU NEGOCI A TRAVÉS DE LA TELEVISIÓ, L’APP I L’INFO POINT DEL CÀMPING LA BALLENA ALEGRE

formats de ballena tv

PROMOCIÓ GLOBAL – Anuncia’t a Ballena TV, a l’APP Ballena, a l’Info Point i a la Cartelleria Digital de la restauració.

POTENCIAL – Fes que els teus serveis o activitats arribin a milers de turistes diàriament.

Aquest estiu -de juny a setembre- dóna a conèixer els teus serveis i activitats d’una manera global i directa als clients de La Ballena Alegre a través de la televisió, l’app, l’Info Point i la Cartelleria Digital distribuïda per tot el càmping. Pots triar l’opció que més t’interessi o totes a l’hora:

TELEVISIÓ: anuncis diaris a la televisió Ballena TV, que inclou els espais comuns i un canal intern per a tots els bungalous.

APP: aquesta opció et permet arribar directament a cada usuari de la nostra aplicació i formar part de l’apartat especial TRIP CLUB que recomana activitats externes. 

INFO POINT: et fem un lloc destacat en el nostre espai d’informació a través d’un cartell amb les teves dades i la proactivitat dels nostres professionals en el servei de venda de tiquets.

CARTELLERIA DIGITAL: presència de la teva marca o producte en els espais de restauració i activitats, ubicada a bars, restaurants, terrasses, sanitaris i gimnàs.

Una manera efectiva de donar a conèixer les teves activitats i serveis.

Centenars de clients gaudeixen diàriament dels avantatges de tenir una televisió, una aplicació i un punt d’informació del càmping, on se’ls informa i assessora de les millors opcions que tenen a l’abast per a complementar les seves vacances amb propostes alternatives de qualitat.

En aquest sentit, l’APP Ballena facilita que cada client estigui al dia i pugui accedir a les activitats d’una manera directa, augmentant l’èxit de les promocions.

Si estàs interessat a conèixer les condicions d’aquest servei, posai en contacte amb nosaltres via telèfon al 667 618 656 o al mail ballenatv@sorolldefons.com i t’informarem sense cap compromís.

Contacta amb nosaltres.