La Ballena Alegre ha estat guardonat com al càmping més sostenible d’Europa 2022.

Fes que els teus serveis o activitats arribin diàriament als milers de turistes que ens visitaran aquest estiu.

Aquest estiu -de juny a setembre- les plataformes del servei TRIP CLUB donaran a conèixer els teus serveis i activitats d’una manera global i directa als clients del càmping La Ballena Alegre a través de la televisió, l’app, el web, l’Info Point i la Cartelleria Digital de Restauració distribuïda per tot el càmping. Pots triar l’opció que més t’interessi o totes a l’hora:

TELEVISIÓ: anuncis diaris a la televisió Ballena TV, que inclou els espais comuns -piscines, bars i restaurants- i el canal de televisió dels bungalous.

APP: aquesta opció et permet arribar directament a cada usuari de l’aplicació i formar part de l’apartat específic TRIP CLUB que recomana activitats externes i enllaça amb el web de l’activitat.

WEB: tindràs presència a l’apartat específic TRIP CLUP ballena-alegre.com/tripclub/ ubicat al menú del nostre portal amb milers de vistes.  

INFO POINT: et fem un lloc destacat en el nostre espai d’informació a través d’un cartell i un pòster amb les teves dades i la proactivitat dels nostres professionals en el servei de venda de tiquets.

CARTELLERIA DIGITAL: pots gaudir de la presència de la teva marca o producte en els espais de restauració i d’activitats, ubicada a bars, restaurants, terrasses o gimnàs.

Una manera efectiva de donar a conèixer les teves activitats i serveis.

Gràcies al servei TRIP CLUB milers de clients gaudeixen diàriament dels avantatges de les recomanacions que apareixen a la televisió, l’aplicació, el web, la cartelleria digital i el punt d’informació del càmping. Plataformes informatives que tenen a l’abast amb les millors opcions per a complementar les seves vacances amb propostes alternatives de qualitat.

En aquest sentit, tant l’apartat TRIP CLUB de l’APP com el del WEB faciliten que cada client estigui al dia i pugui accedir a les activitats d’una manera directa a través d’enllaços, augmentant l’èxit de les promocions.Si estàs interessat a conèixer les condicions del servei TRIP CLUB, posa’t en contacte amb nosaltres via telèfon al 667 618 656 o al mail ballenatv@sorolldefons.com i t’informarem sense cap compromís.

Contacta amb nosaltres.