SOROLL DE FONS, 2 anys de bon servei al millor preu

Qui no aprofiti l’oportunitat de donar-se a conèixer a través d’Internet és perquè no vol! Ja no hi ha més excuses i com més aviat hi siguis present més beneficis en trauràs tu, la teva marca o el teu producte… En aquests dos anys acabats de fer, a Soroll de Fons Comunicació Social Media ens hem especialitzat en donar els millors serveis als preus més assequibles. No tenim secrets, simplement hem sabut integrar experiència, formació i imaginació a favors d’uns clients que obtenen els millors resultats aprofitant tots els recursos que ofereix el Social Media
Tothom pot gaudir d’aquests serveis… Si s’ha confiat en nosaltres per crear la plataforma web i les xarxes socials de la periodista Julia Otero, aconseguint més de 4 mil seguidors actius a Facebook i 120 mil a Twitter; si en Guardiola ha recitat Martí i Pol en una campanya al Youtube amb més de 100 mil visites acumulades; si l’Agrupació Barça Jugadors ens ha confiat la difusió via vídeos d’actes solidaris i l’emblemàtic 50è sopar de Nadal… Si hem dut la difusió online del Tour de Música en Viu de Llançà, l’estratègia de comunicació i màrqueting d’editorials i els butlletins informatius del distribuïdor de vins més important de l’Empordà… Què no podem fer per tu? 
Són dos anys d’experiència acumulada, de créixer amb els qui han cregut amb nosaltres, de confiança per compartir i aprofitar… No hi ha pressupost petit ni objectiu inabastable… No hi ha mai un no, si no una solució per tots els projectes. 
La filosofia que ens inspira és TOT ÉS POSSIBLE, o gairebé, i nosaltres t’acompanyarem per fer-ho realitat.