SOROLL DE FONS fa la promoció i branding a Genís Sinca

EL PERIODISTA I ESCRIPTOR GENÍS SINCA CONFIA LA SEVA PROMOCIÓ I COMUNICACIÓ A SOROLL DE FONS.
Imatge de marca, assessorament en comunicació, gabinet de premsa i dinamització on-line, al servei de l’autor de la biografia de Paco Candel, d’Heribert Barrera, o de les memòries del Dr. Biodramina, entre altres.
El periodista i escriptor Genís Sinca ha sol·licitat els serveis de Soroll de Fons per a gestionar la comunicació i la promoció professional de la seva imatge pública i el camí que aviat engegarà en el món de la narrativa.
Sinca és conegut en el món del periodisme d’investigació gràcies a llibres de biografies sobre metges, científics, escriptors i polítics com Paco Candel, Heribert Barrera, Ortega-Monasterio, Santiago Dexeus o Josep Trueta, però sobretot per oferir racons i vivències d’un seguit de personatges des d’un punt de vista íntim i personal, totalment inèdit, que, en el major dels casos havien passat desapercebuts o simplement es desconeixien en la seva totalitat. També ha estat articulista habitual en diaris com El Punt Avui, La Vanguardia, El País.
Novel·la com a eina d’ús necessari, de combat
En aquests moments, Genís Sinca es disposa a pujar un altre graó en el seu compromís amb l’ofici d’escriure, això és, realitzar el pas definitiu a la narrativa, no tan sols per afrontar nous reptes creatius i abocar en la novel.lística noves formes d’expressió literària, sinó utilitzar la novel.la com a eina d’ús necessària, fins i tot de combat, com a antídot, per mirar d’oferir punts de vista trencadors, útils i projectius en la tristor i desencís que ara mateix ofusca i ensopeix la societat que l’envolta, no tan sols la catalana sinó el continent europeu en general.
Biografia
Genís Sinca, nascut a Manresa el 1970, és llicenciat en periodisme per la UAB; s’ha format en llargues experiències autodidactes a l’estranger, com a lector de català a la Universitat de Heidelberg, redactor del Diari d’Andorra, corresponsal a Itàlia pel diari Avui i COMRàrio, i a la recerca de catalans pel món pel programa Afers Exteriors de Miquel Calçada (Mikimoto). Fins el moment, com a autor ha publicat Vida secreta dels nostres metges (català/castellà), Memòries del doctor Biodramina, La providència es diu Paco (biografia del novel·lista Paco Candel), Adéu Espanya! i L’últim republicà (biografia no autoritzada d’Heribert Barrera). Actualment, Sinca està representat per l’agent literària Patrícia Martín Pinillos.