Julia Otero bat records de visualitzacions al Facebook

EL DAVANTAL DE JULIA OTERO BAT RECORDS AMB MÉS DE 18 MIL VISUALITZACIONS A FACEBOOK.
La foto que la Julia es va fer en davantal a la seva cuina la nit de Nadal va superar en mitja hora els 500 “m’agrada” i els 300 comentaris a Facebook, i és una de les imatges favorites dels seus seguidors a Twitter.
Un davantal, el de la Julia Otero a la seva cuina, és el post més vist al Facebook oficial de la periodista www.facebook.com/juliaoterosomossom superant les 18.000 visualitzacions, els 1.850 “m’agrada” i els 350 comentaris de fans. Otero va publicar la foto a Twitter la nit de Nadal convertint-se en una de les imatges favorites per part dels més de 178 mil seguidors que té en aquesta plataforma. La posterior viralización de la imatge es va produir amb el post a Facebook batent el rècord de visualitzacions absolutes en menys de 12 hores.
La primera sorpresa de l’èxit de la fotografia a estat la mateixa Julia que considera “curiós” el fenomen “davantal” a les xarxes socials. Per afavorir la seva difusió s’ha creat el hashtag #juliadelantal
Felicitar a Any Nou en devantal: “Penja la teva foto original en davantal”
L’èxit de la foto de Julia en davantal, ha servit d’excusa per crear una original campanya de participació dels fans perquè pengin al Facebook de la periodista www.facebook.com/juliaoterosomossom una foto original en davantal que es publicarà en el mur d’aquesta xarxa social.
Les imatges es convertiran en un original àlbum de fotos per felicitar l’Any Nou 2013.

EL DELANTAL DE JULIA OTERO BATE RECORDS CON MÁS DE 18 MIL VISUALIZACIONES EN FACEBOOK
La foto que Julia se hizo en delantal en su cocina el día de Noche Buena superó en media hora los 500 “me gusta” y los 300 comentarios en Facebook, y es una de la imágenes favoritas de sus seguidores en Twitter.
Un delantal, el de Julia Otero en su cocina, es el post más visto en el Facebook oficial de la periodista www.facebook.com/juliaoterosomossom superando las 18 mil visualizaciones, los 1.850 “me gusta” y los 350 comentarios de fans. Otero publico la foto en Twitter el día de Noche Buena por la tarde convirtiéndose en una de las imágenes favoritas por parte de los más de 178 mil seguidores que tiene en esta plataforma. La posterior viralización de la imagen se produjo con el post en Facebook batiendo el récord de visualizaciones absolutas en menos de 12 horas.
La primera sorprendida del éxito de la fotografía a sido la misma Julia que considera “curioso” el fenómeno “delantal” en las redes sociales. Para favorecer su difusión se ha creado el hashtag #juliadelantal
Felicitar en Año Nuevo en delantal: “Cuelga tu foto original en delantal”
El éxito de la foto de Julia en delantal, ha servido de excusa para crear una original campaña de participación de los fans para que cuelguen en el Facebook de la periodista www.facebook.com/juliaoterosomossom una foto original en delantal que se publicará en el muro de esta red social.
Las imágenes se convertirán en un original álbum de fotos para felicitar el Año Nuevo 2013.