Julia Otero supera els 3.000 seguidors a Facebook

El Facebook de la periodista Julia Otero, productora executiva de Somos.Som, ha superat els 3.000 seguidors quan encara no s’ha complert l’any de la seva creació.

Aquesta plataforma social, assessorada i gestionada estratègicament per Soroll de Fons, ha consolidat un contingut editorial de qualitat i s’ha convertit en el punt de referència informativa que permet als seguidors de la pàgina consultar i opinar sobre les novetats generades per la periodista i la seva productora audiovisual Somos.Som. Així mateix, l’èxit de la dinamització del Facebook ha contribuït a l’augment de visites del web www.somosom.com
Optimitzar l’ús de les Xarxes Socials permet fidelitzar una audiència i tenir contacte directe amb els usuaris. Generar continguts de qualitat i dinamitzar-los de forma adequada i planificada, és bàsic per aconseguir l’activitat desitjada i l’empatia dels seguidors.
No perdre oportunitats a Internet
Per a Soroll de Fons, especialistes en Comunicació Social Media, posar en marxa les Xarxes Socials dels nostres clients és tot un repte… I planificar i orientar l’optimització dels beneficis que en poden treure les marques, ja siguin empreses o persones físiques, tota una vocació.