Genís Sinca col•laborador de TV3, RAC1 I LA XARXA

Soroll de Fons com a responsables de la gestió de la marca personal del periodista Genís Sinca, ens sentim molt satisfets de la tasca duta a terme i de l’acord de col.laboració del periodista amb els mitjans de comunicació TV3, RAC1 i LA XARXA
Aquesta temporada l’escriptor i periodista Genís Sinca, premi Josep Pla 2013, s’estrena com a col•laborador en els programes ELS MATINS, Tv3, presentat per Helena García Melero, i també en el VIA LLIURE, Rac1, de Marta Cailà. A més, continuarà participant a La Xarxa en el nou magazine MATINS EN XARXA, presentat per Marc Lobato i com a tertulià de NOTICIES EN XARXA de Joan Catà. 
VISIONS DE CATALUNYA és el nom de la col•laboració a Tv3 on Sinca explicarà les diverses i originals teories sobre Catalunya que han desenvolupat diversos catalans il•lustres al llarg del temps, des de Josep Trueta fins a Josep Pla, amb un llarg etcètera de grans figures i les teories més interessants i curioses mai vistes. L’espai s’estrena el proper dimarts 10 de setembre, a les 13h, en directe a Tv3. 
Pel que fa a Rac1, en l’espai HONORABLES, Sinca explicarà la vida, secrets i miracles de catalans remarcables que han destacat tant humana com professionalment i han fet avançar el país d’una manera o d’una altra, en el seu àmbit, sempre amb aportacions revolucionàries i exemplars. Hi haurà de tot i més: Fortuny, Gil-Vernet, Deulofeu, Cesc… L’espai s’estrenarà el diumenge 8 de setembre a les 11h. amb un personatge de traca: el lingüista factòtum del català modern, Pompeu Fabra. 
La secció GENIS DE CATALUNYA en els MATINS EN XARXA, conduit per Marc Lobato, serà cada dilluns a les 11h. Sinca hi explicarà els recorreguts biogràfics fascinants de personatge transcendentals en la història de Catalunya. També a La Xarxa, Sinca continuarà col•laborant periòdicament com a tertulià en el programa NOTÍCIES EN XARXA, dirigit per Joan Catà, que s’emet cada dia. Aquesta segona temporada l’estrena de Sinca serà el divendres 13 de setembre a les 22h.