NOUS PROJECTES PER A UN NOU CURS: FES EL SALT AL MÓN DIGITAL

Francesc Buxeda - Serveis de comunicació digital

Reunions, clients, incorporacions, viatges… La feina del dia a dia de la teva empresa és molt atabalada.

És setembre i has tornat a treballar després de les vacances. Un amic et va explicar que a la seva empresa han fet el pas al món online: tenen pàgina web, xarxes socials…

Des d’aleshores, t’hi vas començar a fixar més. Te n’has adonat que alguns dels teus competidors també han obert canals digitals. A tots els hi funciona i t’estàs planejant fer també el salt. Tanmateix, no tens els recursos necessaris ni l’equip de professionals adequat per gestionar-ho.

Des de Soroll de Fons tenim experiència en l’àmbit digital per acompanyar-te i dissenyar-te l’estratègia digital més apta per al teu negoci. Amb l’objectiu daconseguir rendibilitzar el màxim el teu temps i la teva inversió.

Consulta els nostres serveis i contacta’ns per assessorar-te en l’àmbit que més t’interessi:

  • Assessorament, estratègies i formació: Et donem suport per treure el màxim rendiment a través de les seves plataformes digitals. Bé sigui de manera particular o través de formacions que ens encarreguen els ajuntaments, entre d’altres.
  • Campanyes de premsa globals: Gràcies a la nostra experiència en el camp del periodisme en els principals mitjans de comunicació públics i privats del país, generem campanyes de premsa. Una estratègia que fem a través de l’organització de presentacions, notes i dossiers de premsa, clípings de premsa…
  • Màrqueting, ADS i directes en línia: Les campanyes d’ADS són un complement perfecte per guanyar audiència exponencialment. A més, a més, et permeten amortitzar la teva inversió econòmica gràcies a l’alta capacitat de segmentació de públic.
  • Informes i Auditories Social Media: Generem informes mensuals de les nostres tasques i resultats estadístics. Els repassem personalment per a reforçar les campanyes o reorientar-les. També fem auditories social media de les teves xarxes socials.
  • Generació de continguts: Dins d’aquest oceà d’informació cal ser molt imaginatius per tal que el contingut generi impacte. T’oferim crear continguts sobre qualsevol temàtica i format, professionals i creatius. Amb la finalitat de poder captar l’atenció de la teva potencial clientela.
  • Imatge de marca: La teva imatge corporativa és la teva essència. Creem logos que t’identifiquen i els dotem d’un discurs, d’una història, que els dóna sentit i que explica d’una manera clara els teus valors i beneficis.
  • Món editorial: Coneixem el món editorial com a autors i també com a responsables o col·laboradors. Et podem ajudar tant a escriure el teu llibre, com a buscar editor i a donar a conèixer la teva obra.
  • Formats audiovisuals: La nostra experiència en programes de televisió fent gairebé tots els papers de l’auca -guionista, productor, locutor o director- ens han donat una àmplia visió. Gràcies a això coneixem els diferents formats que s’utilitzen i et podem donar una empenta a generar-ne de nous.

Aconsegueix l’assessorament, la difusió o la gestió que més s’adapti a les necessitats de la teva empresa. Contacta ara amb nosaltres.