Aquest Octubre s’inaugura Empordà Divinum

L’ebotiga de vins, productes gourmet i enoturisme de l’Empordà, organitza un sorteig entre els seus seguidors a Facebook i Twitter.   
La segona quinzena d’octubre s’inaugurarà l’ebotiga Empordà Divinum, un portal de referència de vins, productes gourmet, informació, ofertes i avantatges relacionats amb el potencial cultural i turístic de l’Empordà. 
Empordà Divinum neix de la col·laboració entre professionals, fills d’aquesta terra, que han unit la seva experiència en el món de la distribució de productes autòctons i la comunicació social media creant i dinamitzant plataformes i continguts a la xarxa.   
Sorteig d’un lot de vins entre els seguidors de les xarxes socials 
Per anar fent boca, Empordà Divinum proposa un sorteig d’alguns dels vins més representatius de la zona per a tothom que es faci seguidor del seu Facebook i Twitter. L’anunci del guanyador d’aquest premi es donarà a conèixer coincidint amb la inauguració de l’ebotiga a finals d’octubre.
Participa al sorteig entrant al Facebook i/o al Twitter
Soroll de Fons estem molt contents de col·laborar en aquest projecte tan especial.