Fes la teva foto del Tour i Guanya una camiseta.

Soroll de Fons és l’encarregat de dinamitzar el Facebook del Tour de Música en Viu Llançà 2012.
En aquesta edició proposem un concurs per tal que la gent participi aportant les seves fotos.
Les quatre fotos penjades al Facebook del Tour més comentades i enllaçades pels vostres amics seran les guanyadores
En la tercera edició del Tour de música en viu Llançà 2013 us animem a participar al concurs de fotografia dels concerts. Es tracta de penjar al http://www.facebook.com/tourmusicaenviu les millors fotografies que tingueu, les més divertides i originals, relacionades amb les vostres experiències en els concerts del Tour.
Vosaltres decidiu els quatre guanyadors
Les quatre fotografies més comentades i enllaçades seran les guanyadores del concurs. Per tant, un cop les hagueu penjat al Facebook us animen a compartir-les amb els vostres amics i demanar-los que les valorin.
No es tracta doncs que pengeu moltes fotos, si no que aconseguiu que siguin les més populars, comentades i enllaçades, entre els seguidors del Facebook. Per això cal que les imatges siguin les més divertides i originals. 
El dilluns 10 de desembre, un cop finalitzada l’edició d’enguany, farem el recompte de comentaris i enllaços de totes les fotos participants i les quatre imatges més populars seran premiades amb una samarreta i xapes del Tour, que us enviarem al vostre domicili.