empordadivinum.com referència de vins i productes gourmet

Empordadivinum.com és el portal de referència dels vins, productes gourmet i enoturisme de l’Empordà i la Costa Brava.

Una plataforma oberta aquelles empreses de la zona que vulguin promocionar la seva marca i/o productes.

Empordà Divinum neix com a un portal que vol aglutinar tota l’oferta cultural, gastronòmica i de lleure, amb el vi i l’enoturime com a eixos vertebradors, de l’Empordà i la Costa Brava.

Un projecte que és fruit de casualitats, esperit emprenedor i amor cap a una terra a la que es vol servir i homenatjar fent conèixer les seves qualitats, sempre des del respecte i preservació del seu entorn i biodiversitat.

L’objectiu d’Empordà Divinum és que usuaris i empreses utilitzin aquesta plataforma per fruir de l’oferta per viure i conèixer millor aquest entorn i que també l’utilitzin per oferir informació i promocionar els seus productes i serveis.

D’on sorgeix la idea
 La passió per l’Empordà, el caràcter de la seva gent, el mar i muntanya, les tradicions i la gastronomia, són l’essència d’un projecte que neix d’emprenedors fills d’aquesta terra.

Empordà Divinum és el resultat d’una suma de garanties: la d’una empresa líder en el sector de la distribució de vins i productes selectes de la comarca i de l’experiència en el món de la comunicació social media. Tradició i noves tecnologies s’uneixen per a fer possible que aquest sigui un projecte amb garanties i a l’abast de tothom.

Què s’hi ofereix? 
El portal ofereix un ventall de productes que es divideix en cinc categories: vins, gourmet, packs, ofertes i promocions.

Pel que fa a vins hi trobareu una amplia i representativa carta amb una excel·lent relació qualitat-preu. Els productes gourmet representen una bona mostra de la riquesa gastronomia de l’Empordà i la Costa Brava. Els packs ha estat creats amb l’objectiu de fer propostes equilibrades, econòmiques i suggeriments per fer front a qualsevol compromís o necessitat personal. N’hi ha de quatre tipus: Romàntic, Regal, Empordà i Nadal. En l’apartat ofertes, qualsevol dels productes anteriors és susceptible d’esdevenir-ne una. Empordà Divinum és caracteritza per la capacitat de generar aquest tipus de propostes. Finalment, de manera periòdica anirem oferint promocions relacionades amb productes exclusius i/o d’enoturisme que es comunicaran a través del web o del butlletí. Només se’n podrà gaudir si s’és membre del Club eD.

 El Club eD 
Empordà Divinum crea el Club eD, per a poder compartir experiències úniques i exclusives per a tots els socis. El club és obert a tothom, tant als usuaris com a aquells qui vulguin promocionar els seus serveis des del portal.