“Aprofita els Pac Low Cost”

Soroll de Fons, comunicació social media, estrena la campanya “Aprofita els Pac Low Cost” per satisfer les necessitats de tothom qui vulgui tenir o millorar la presència a la xarxa de la seva empresa, marca, producte i/o persona. Els pacs inclouen diversos serveis i satisfan tant les necessitats més bàsiques, com ara la creació de perfils al Facebook o Twitter entre d’altres plataformes, i també les necessitats més exigents i especialitzades com la creació de campanyes específiques de productes concrets a partir d’estratègies de màrqueting online, l’assignació d’un community manager per dinamitzar les Xarxes Socials o l’obertura i gestió de perfils al Linkedin o Souncloud.

L’objectiu dels Pac Low Cost és facilitar la digitalització a les empreses, autònoms, entitats o freelances dins les Xarxes Socials d’una forma econòmica i professional, donant suport estratègic al client perquè pugui treure’n el màxim rendiment i benefici pel seu negoci.
Si voleu més informació sobre els Pac Low Cost, entreu al següent enllaç:
Més informació sobre els Pac Low Cost de Soroll de Fons