Soroll de Fons crea la campanya 2.0 del vídeo on recita Josep Guardiola

Soroll de Fons crea la campanya 2.0 de promoció del videoclip de Guardiola per l’Editorial Mediterrània amb el suport d’Aureacolor.

Després d’un mes de feina, hem donat el tret de sortida a la campanya promocional del llibre TRIBUT DE SORRA I FULLES a Miquel Martí i Pol, d’Editorial Mediterrània, que inclou un CD amb 14 poesies musicades, una de les quals, amb la col·laboració de l’entrenador del F.C. Barcelona Josep Guardiola.

El punt fort de l’estratègia promocional ha estat la creació d’un videoclip “orgànic”, encarregat als nostres amics, socis i excel·lents professionals d’Aureacolor, utilitzant la base musical del tema que interpreten Mokodude i Josep Guardiola, les fotografies inèdites de la sessió de gravació del mateix autor del llibre Àlex Carmona i imatges creades per l’ocasió. El resultat és una petita joia, una valuosa obra d’art que podeu visionar aquí mateix al menú Booktrailers. Són moltes hores d’esforç que han valgut la pena.
I amb aquest contingut, un dels nostres Booktrailers més preuats, de gran valor estètic i documental, hem dissenyat el timming de presentació mediàtica apostant molt fort pels recursos de difusió que ens ofereixen les plataformes virtuals, que hem combinat també amb el màrqueting més tradicional.
En aquest sentit, hem decidit emetre el videoclip exclusivament per Internet a través del web i el canal Youtube d’Editorial Mediterrània, i vincular-lo també al seu Facebook. En paral·lel hem creat un codi QR que hem col·locat a la contraportada i en els punts de llibre perquè es pugui visionar a través dels dispositius mòbils.
Optimitzant al màxim aquest recursos i comptant també amb la presentació en societat del llibre, hem optat per crear un calendari de difusió de tots aquests elements per mantenir la tensió i generar expectació durant tres setmanes. En la primera, s’ha enviat una nota de premsa per anunciar que una setmana després, s’estrenarà a la xarxa el videoclip. El QR inclòs a la nota redirecciona al web de l’editorial. Al cap de dues hores de ser enviada, la notícia té un ressò sense precedents i desenes de mitjans analògics i digitals ja en parlen. 
El següent punt de l’estratègia és estrenar el videoclip a la xarxa la segona setmana per generar un munt de visites a les plataformes de l’editorial i que les televisions i les ràdios n’emetin el contingut. Finalment, això ens du a la presentació del llibre la tercera setmana amb un elevat nivell de coneixement popular per aconseguir que l’acte es converteixi en una gran festa.
Com a conclusió final, podem dir que hem aconseguit els objectius bàsics proposats des d’un inici: fer conèixer l’existència del producte d’una manera econòmica i eficaç per el client i, a l’hora, reforçar la seva imatge associant-la a productes de qualitat i a l’aposta per la modernitat que implica la Comunicació Social Media. 

Pots veure el vídeo Tribut de Sorra i Fulles amb Josep Guardiola

Para la correcta visualización, debe aceptar las cookies.