Valoració molt positiva del Tour de Música en Viu

L’Ajuntament de Llançà valora molt positivament l’edició d’enguany del Tour de Música en Viu.
Segons publica el setmanari Hora Nova, << la segona edició del Tour ha atret molta més gent que la primera gràcies a la gran difusió que n’han fet els mitjans de comunicació, donant suport en tot moment a l’esdeveniment. Un èxit que també han destacat els propietaris dels 13 locals que han vist com el festival ha estat un incentiu de cara al públic; també per els grups que han pogut presentar en viu les seves creacions i per el públic que ha participat d’una manera entusiasta en tots els concerts que s’han fet tant a port com a la vila. Es per aquest motiu que des de l’organització ja s’ha posat fil a l’agulla per preparar una tercera edició del Tour amb l’objectiu de trobar patrocinadors per contribuir a millorar encara més aquests resultats. >>
Soroll de Fons ha treballat en la difusió del Tour de Música en Viu en estreta i positiva col·laboració amb l’Ajuntament de Llançà. Ens hem fet càrrec de la comunicació 2.0 del festival a través de les Xarxes Socials amb la creació d’una pàgina específica al Facebook. Una iniciativa que ha permès obrir un nou canal d’interacció tant amb els locals, com amb els grups i el públic assistent. A més, també hem col·laborat en la gestió de les relacions amb els mitjans de comunicació, fet que ha generat que TV3, per exemple, emetés un reportatge del festival en el TN Comarques.
És per aquest motiu que ens sentim molt satisfets d’haver tingut l’oportunitat de contribuir en l’èxit de públic i de difusió d’un festival, el Tour de Música en Viu de Llançà, que té molt futur.