Booktrailers per la nova etapa 2.0 de l’Agrupació Barça Jugadors

L’Agrupació Barça Jugadors, ABJ, enceta una nova etapa d’expansió en diferents àmbits, potenciant d’una manera decisiva l’àrea Social Media amb la creació d’un nou web i de plataformes com ara Facebook.

L’ABJ ha encarregat a Soroll de Fons la creació de tres vídeos promocionals per a mostrar quines són les activitats que l’Agrupació ve desenvolupant en els últims anys a favor de causes solidàries, relacionant salut, esport i gent jove, o de suport als seus socis, més de 900. En aquest sentit hem fet el seguiment de dues de les jornades “Enganxa’t a l’esport” a Taradell i Salt, amb la participació d’exjugadors del Barça com ara Josep Moratalla, Carles Reixach, Josep Fuster o Delfí Gelí, i del sopar de Nadal de l’Agrupació que aquest any s’ha celebrat per primer cop en les instal·lacions del Camp Nou.
Amb el doble objectiu de potenciar la marca i contribuir a la difusió d’aquests continguts a la xarxa, hem proposat vídeos d’uns tres minuts de durada amb les següents característiques: grafismes en 3D a partir del logotip de l’agrupació –careta d’entrada i sortida, i chyrons- per a unificar els continguts i potenciar la imatge de l’ABJ; gravació i guió en format reportatge, potenciant el vessant humà dels protagonistes i el públic assistent a les activitats; finalment, locució i sonorització professional per a reforçar els ambients i les transicions de les diferents seqüències.
El resultat final, ha estat la creació de tres càpsules informatives especialment creades per a la difusió a la xarxa i contribuir a potenciar el prestigi del client i la seva aposta per a la innovació.
Agraïm la confiança que ens ha fet l’Agrupació Barça Jugadors i la possibilitat de poder contribuir des de la nostra experiència a fer realitat els seus objectius. I, en aquest sentit, destacar que la tria del vídeo com a contingut 2.0 és sempre l’eina més efectiva en la Comunicació Social Media.

Exemple d’uns dels vídeos realitzats sobre el Sopar de Nadal de 
l’Agrupació Barça Jugadors el desembre de 2011 :