Soroll de Fons inaugura la web de somos.som de Julia Otero

Després de dos mesos de feina intensa, Soroll de fons, comunicació social media, ha inaugurat el web www.somossom.com/ de la productora audiovisual dirigida per la periodista Julia Otero. El web ha estat pensat, estructurat i dissenyat per a satisfer les necessitats específiques del client: donar ressò al seu producte, oferir els seus serveis i ser un canal de comunicació amb els professionals del sector i el públic en general.

El web és una eina interactiva que es complementa amb les plataformes socials (Facebook, Twitter i Youtube) que hem creat, que gestionem i dinamitzem. Una plataforma global que ens permet interactuar directament amb els usuaris coneixent de primera ma les seves impressions respecte dels productes audiovisuals i llançar campanyes per a promocionar-los.