APROFITA L’ESTIU, DONA A CONÈIXER LA TEVA EMPRESA A BALLENA TV

Anunci Ballena TV

Anunci Ballena TV

Promociona el teu negoci a la televisió del càmping La Ballena Alegre de Sant Pere Pescador i rendibilitza al màxim la teva inversió

 

Ballena TV es pot veure en desenes de monitors ubicats en tots els espais comuns i en el canal intern de televisió de tots els bungalous del càmping

 

 

 

Aquest estiu pots donar a conèixer el teu negoci a milers de turistes gràcies al nou servei que ofereix el càmping La Ballena Alegre: un canal intern de televisió, on les empreses es podran promocionar a través d’anuncis publicitaris.  

Ballena TV es pot veure a través dels monitors ubicats a totes les àrees comuns del càmping i també al canal intern de les televisions dels bungalous. La seva audiència mitjana és de més de 3.000 turistes diaris, arribant als 6.000 quan el càmping és ple o fins als 15.000 coincidint amb els macro esdeveniments que s’organitzen dins les seves instal·lacions: 15a Concentració Furgo Volkswagen, la Copa d’Espanya de Catamarans, el Sweet Aloha Costa Brava, F18 Catamaran Championship, el Surf Alegre Wind Surf World Cup 2018, la Triathlon Sailfish Costa Brava o el Costa Brava Fit Challenge, entre d’altres.

Tot plegat fa que els milers de turistes que visiten el càmping La Ballena Alegre es converteixin en potencials clients interessats a gaudir d’activitats alternatives vinculades a l’oci, l’esport, la moda, la cultura, la gastronomia, l’entorn natural, les tradicions, els mercats setmanals, el turisme de proximitat o d’altres serveis com ara lloguer de vehicles o taxis, tallers mecànics o ferreteries.

Et vols donar a conèixer i mostrar-te davant de milers de turistes? Anuncia’t a la Ballena TV! Contacta’ns i t’informarem de les millors opcions de publicitat o patrocini, per setmana, mes, trimestre o temporada, del tot assequibles, per a poder difondre d’una manera efectiva el vostre missatge.

Si esteu interessats a conèixer les condicions d’aquest servei, poseu-vos en contacte amb nosaltres via telèfon o mail i us informarem sense cap compromís.