5 consells per promocionar el teu llibre

Promocionar el teu llibre

Com promocionar el teu llibre? Et donem 5 recomanacions per orientar i dissenyar la teva estratègia

Ha arribat el gran dia. Enhorabona! Ja tens la teva obra, escrita, acabada i maquetada, però… encara et falta una feina clau: has de promocionar el teu llibre.

Com s’accedeix al món editorial? Quina estratègia és la més adequada pel gènere que has escrit? A través de quins canals s’ha de promocionar la teva novel·la? Des de Soroll de Fons Comunicació us hem preparat un decàleg de recomanacions per a promocionar ela teva novel·la:

Genera un bon contingut

T’has quedat mai llegint un llibre fins a altes hores de la nit sense poder parar? Doncs això és el que has d’aconseguir: enganxar al lector. Per això et recomanem que portis sempre una llibreta a sobre per apuntar-te totes aquelles idees que provocaran un gir inesperat i sobtat a la teva novel·la.

Segmenta el teu públic

Arribar a un gran públic no és senzill. Literatura romàntica, de terror, aventura, fantasia, contes infantils, biografies… Troba el gènere que més s’adapti a tu i enfoca el teu llibre a un públic concret.

Crea una pàgina web

Per a promocionar-te, avui en dia, és essencial tenir un espai a internet. Els lectors han de poder trobar la teva obra i les teves referències en un portal online. Escriu una biografia sobre la teva experiència, trajectòria i presentat. Exposa els teus articles de referència. Crea un blog on compartir escrits i opinions. Amb pràctica, esforç i constància, aconseguiràs millorar la teva redacció, arribar a una audiència més àmplia i crear una marca personal.

Sigues actiu a les xarxes socials. Interactua i fes campanyes d’Ads

Aconseguir que la teva novel·la arribi al teu públic potencial és clau fer-ho a través de plataformes socials. Selecciona quines són les més adequades pel teu gènere: Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Medium… Crea una imatge de marca i comparteix els teus continguts amb els teus lectors.

Busca un assessor de confiança

Saber escriure i redactar una bona obra és clau per enganxar el lector, però per a promocionar un llibre et cal una persona que et conegui, que sàpiga realment que és allò que vol promocionar i que t’ajudi a donar-te a conèixer. Per això necessites trobar un assessor de confiança que et planifiqui una estratègia de màrqueting orientada al teu objectiu.

 

A Soroll de Fons Comunicació som especialistes en el món editorial, gràcies a la nostra experiència en el sector. Si estàs interessat a promocionar el teu llibre, tens coses interessants a dir i no saps com obrir-te pas, no saps com buscar un editor o a donar-te a conèixer a tu i a la teva obra, posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudarem a fer que el teu projecte es faci realitat.