SOROLLDEFONS retransmet pel Facebook la presentació del llibre..

Soroll de fons, comunicació social media, a l’igual que va fer en la presentació del llibre Pare Manel. Més a prop de la terra que del cel,  del passat 11 de març a Barcelona, farà la retransmissió de la presentació que es farà dissabte, 9 d’abril a les 12h pel Facebook: Més a prop de la terra que del cel.
Soroll de fons, és una assessoria en comunicació especialitzada amb gestió de contingut social media i màrqueting 2.0, i ha impulsat la campanya de promoció del llibre del Pare Manel, i per això ha creat el bloc: http://www.llibreparemanel.info/, un facebook: Més a prop de la terra que del cel i també un twitter, llibreparemanel.
En aquesta ocasió, la retransmissió de l’esdeveniment es podrà seguir simultàniament tant pel Facebook com pel twitter.