Pare Manel guanyador del concurs la Llança de Sant Jordi

El títol ha estat escollits pels internautes entre els llibres que es regalaran més aquest Sant Jordi en categoria No Ficció

Òmnium Cultural celebra avui dilluns 18 d’abril a les 20.30h, a la Sala Luz de Gas, La Festa de Sant Jordi, un esdeveniment cultural que dóna el tret de sortida a la setmana de Sant Jordi. Al llarg de la vetllada, es donaran a conèixer el resultats de La Llança de Sant Jordi, i per tant, quins són els llibres que, per votació popular, es regalaran més aquest 23 d’abril.

Davant la pregunta: Quin llibre regalaràs aquest Sant Jordi? D’entre els 240 novetats editorials els 2.992 internautes participants han votat com a principals en categoria de No Ficció els títols Paraules d’amor. 101 declaracions passionades, de Víctor Amela i Roser Amills i Pare Manel. Més a prop de la terra que del cel, de Francesc Buxeda, publicats per Angle Editorial.

A Pare Manel. Més a prop de la terra que del cel (tres edicions) Francesc Buxeda i Aliu despulla la figura del Pare Manel. Un religios que no ha volgut renunciar a la seva fe i condició, malgrat que la realitat social de les seves lluites topi de ple amb els dogmes de l’Església més ortodoxa.

L’aparició del llibre ha provocat una gran repercussió mediàtica, ja que el cardenal arquebisbe de Barcelona, Dr. Lluís Martínez Sistach, va cridar el Pare Manel per parlar personalment amb ell sobre diversos continguts d’aquest títol.