Es reedita el llibre Pare Manel. Més a prop de la terra que del cel

La segona edició del llibre Pare Manel. Més a prop de la terra que del cel de Francesc Buxeda i Aliu arribarà a les llibreries la setmana vinent. El llibre es va posar a la venta el passat 28 de febrer i la primera edició s’ha pràcticament exhaurit en només dues setmanes.

L’aparició del llibre ha provocat una gran repercussió mediàtica, ja que el cardenal arquebisbe de Barcelona, Dr. Lluís Martínez Sistach, va cridar el Pare Manel per parlar personalment amb ell sobre diversos continguts d’aquest títol.

El posicionament d’Angle Editorial a l’entorn de la polèmica que ha generat el llibre és de total defensa de la llibertat d’expressió de l’autor, Francesc Buxeda i Aliu, i el protagonista del llibre, el Pare Manel. Com a editorial veiem positiu que el llibre estigui generant un debat social molt necessari com és el fet que la realitat social topa moltes vegades amb una Església jeràrquica que sembla allunyada dels problemes actuals de la societat.

Més enllà d’una polèmica interessada i engegada per determinats sectors, considerem que el llibre posa en valor la figura del Pare Manel i la tasca que, des de fa molts anys, porta a terme amb els més desfavorits. De fet, aquesta tasca és el que ens va motivar a publicar Pare Manel. Més a prop de la terra que del cel, un llibre que considerem de gran interès social.