EL LLIBRE DEL PARE MANEL JA A LA VENDA

A partir de dilluns 28 de febrer ja serà les llibreries “Pare Manel. Més a prop de la terra que del cel” de l’autor Francesc Buxeda i Aliu, editat per Angle Editorial. El llibre anirà acompanyat d’una faixa de color negre, el format de la qual ha servit els últims quinze dies per a promocionar aquesta edició a través d’Internet.
“Pare Manel. Més enllà de la terra que del cel” explica en primera persona quina és la visió que aquest particular capellà té de la vida en general, de diferents aspectes de l’actualitat i dels dogmatismes de l’Església, als que ha hagut de fer front. Un home que ha prioritzat la seva tasca solidària amb els marginats per poder solucions reals als seus problemes

El llibre també es pot trobar a Internet a través del següent enllaç:
A la venda a Angle Editorial