L’AUTOR DE “PARE MANEL” EXPLICA LA PROMOCIÓ 2.0 DEL LLIBRE

Francesc Buxeda i Aliu, autor de “Pare Manel. Més a prop de la terra que del cel” i que dirigeix Soroll de fons, comunicació social media, parla de la importància que han tingut les xarxes socials en la promoció del llibre com a aglutinadores del malestar que ha generat entre els ciutadans el procés administratiu d’excomunicació del Pare Manel.
Buxeda, expert en comunicació 2.0, dirigeix l’assessoria en comunicació integral sorolldefons.com des d’on s’ha marcat l’estratègia de promoció del llibre que ha consistit en la creació de plataformes com ara el bloc http://www.llibreparemanel.info/, el Facebook “Més a prop de la terra que del cel”, el Twitter i el canal Youtube “Llibreparemanel” que han rebut milers de visites i de comentaris de suport. A més, també s’han fomentat campanyes espontànies a la xarxa com la signatura d’una carta de suport al Pare Manel que en només 15 dies va multiplicar per 10 els adherits superant les 2.200 signatures.