Seguiment en viu d’esdeveniments interessants

Soroll de Fons realitza les tasques de gestió de les Xarxes Socials i de Branding al periodista i ara escriptor i recentment premi Josep Pla, Genís Sinca.

La tasca en aquests dies esdevé molt intensa pel fet que ens acostem a Sant Jordi, i les presentacions es van solapant a un ritme exponencial.

 La tasca feixuga però apassionant passa per una correcta gestió de tot el contingut que es produeix durant tots aquests dies, una acurada selecció del mateix, així com una generació de contingut propi, imaginatiu i capaç de seduir al públic.

Una de les tasques portades a terme és la de retransmetre en viu alguna presentació, com per exemple, la que vam fer via Facebook, des de Figueres, on en Genís Sinca presentava el seu llibre, Una família exemplar, el passat 13 d’abril.

El seguiment via Facebook d’un esdeveniment d’aquestes característiques ha de permetre d’una banda acostar als seguidors els titulars més interessants que explica l’escriptor, amb una capacitat de síntesi i de resum, també alguna imatge que doni suport al que s’està explicant, i tot plegat amb una certa regularitat per establir un relat del que s’està portant a terme prou viu i interessant per qui ho segueix des de les Xarxes Socials.