millora-la-teva-imatge

MILLORA LA TEVA IMATGE CORPORATIVA AMB UNA SESSIÓ PROFESSIONAL DE FOTOS I VÍDEO

Com a empresari, com a actor o professor, conferenciant, mecànic, pastisser, esportista, emprenedor de tota mena… tenir una bona imatge i explicar de la millor manera l’essència de la teva feina és essencial per a generar confiança, captar i fidelitzar clients.

Conscients d’aquesta necessitat, t’hem volgut posar molt fàcil generar els continguts professionals que t’ajudaran a no perdre oportunitats.
Juntament amb els nostres partners d’AUREACOLOR, t’oferim un pac de fotografies i un vídeo personal, on poder transmetre la imatge i els missatges clau que defineixen qui ets i què ofereixes. (enllaçat a www.aureacolor.com)

Posem al teu servei un equip de professionals format per un fotògraf, un operador de càmera, un guionista i una maquilladora, per a treballar conjuntament la teva imatge corporativa.

I tot plegat en només quatre dies: el primer per a consensuar imatge i missatge, el segon per a la sessió de fotografia, el tercer per a la gravació del vídeo i el quart per a l’edició i entrega del material.

Posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem al detall. (enllaçat a contacte)