Foto promo video economic

PROMOCIONA’T AMB VÍDEOS ECONÒMICS

Segur que has sentit a dir que el vídeo és el rei dels continguts. I és cert.

Però que sigui el més complet dels formats de comunicació, no vol dir que hagi de ser per força el més car.

Les plataformes socials ens empenyen a explicar les coses a través de vídeos, actualitzen les seves interfícies per donar-hi cabuda, els premien viralitzant-los millor… Això fa que les estratègies per a vendre els nostres productes passin, sí o sí, per generar cada cop més vídeos.

Conscients d’això, et proposem un servei de generació de continguts basats en vídeos econòmics realitzats amb plataformes en línia que mitjançant “templates” fan possible explicar històries, fins i tot, sense necessitat d’enregistrar res… Per exemple, a través de fotos i text.

D’aquesta manera seduiràs millor els teus clients i les plataformes socials t’ho agrairan difonent millor els teus productes o serveis.

Si hi estàs interessat, posa’t en contacte amb nosaltres i ho comentarem.