francescbuxedaequip-15-post

La meva llarga experiència

Sóc l’intermediari entre les teves necessitats com a client i les d’un selecte equip de professionals que les farem realitat. Només hauràs de tractar amb mi; t’estalviaràs maldecaps, perdre temps i, sobretot, calés.

Periodista, assessor en comunicació on-off line i community manager. Com a responsable de Soroll de Fons, dono suport a empreses, institucions i particulars, com ara les editorials Columna –del grup Planeta- o Bridge –d’Enciclopèda Catalana-; la Fundació Paco Candel; el Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya; com a CM de la periodista Julia Otero i de l’escriptor Genís Sinca.

També he dirigit el programa de reportatges Entre Línies, de TV3; i col·laborat al programa Telemonegal, de BTV, presentat per Ferran Monegal. He estat professor de documental al Màster en Direcció de Cine i Televisió; i he impartit classes de community manager en el Màster Universitari en Estratègia i Creativitat Publicitàries, tot a la universitat Blanquerna. També he fet de responsable de comunicació i màrqueting d’Editorial Mediterrània i Saga Editorial, i com a col·laborador extern del Grup62. He format part del projecte Google Tour Virtual en col·laboració amb el fotògraf oficial Jose Ladero d’Aureacolor; he col·laborat al programa Via Lliure, de Rac1, presentat per Xavi Bundó; i he estat tertulià del programa Generació Digital, de Catalunya Ràdio, presentat per Albert Murillo.

Sóc autor dels llibres “Pare Manel. Més a prop de la terra que del cel”, d’Angle Editorial, www.llibreparemanel.info; i “Repassada al Fòrum. Ara ja sabem que és!” de Cossetània i www.e-notícies.cat