ANUNCIA EL TEU NEGOCI A LA TV DEL CÀMPING LA BALLENA ALEGRE

 

Aquesta temporada d’estiu fes que milers de turistes coneguin diàriament el teu negoci a Ballena TV

 

Anuncia’t a través d’una publicitat estàtica o amb un vídeo, rendibilitzant al màxim la teva inversió

 

 

 

 

Aquesta temporada d’estiu, de juny a setembre, pots anunciar el teu negoci a través del canal intern de TV del càmping La Ballena Alegre de Sant Pere Pescador, mitjançant publicitats estàtiques o vídeos animats.

 

Ballena TV compta amb una audiència mitjana diària que supera els 3.000 turistes residents amb increments espectaculars de públic coincidint amb macroesdeveniments que s’organitzen dins les seves instal·lacions com ara la 15a Concentració Furgo Volkswagen, la Copa d’Espanya de Catamarans, el Sweet Aloha Costa Brava, F18 Catamaran Championship, el Surf Alegre Wind Surf World Cup 2018, la Triathlon Sailfish Costa Brava o el Costa Brava Fit Challenge, entre d’altres.

 

Tot plegat fa que els milers de turistes que visiten el càmping La Ballena Alegre es converteixin en potencials clients interessats a gaudir d’activitats alternatives vinculades a l’oci, l’esport, la moda, la cultura, la gastronomia, l’entorn natural, les tradicions, els mercats setmanals, el turisme de proximitat o d’altres serveis com ara lloguer de vehicles o taxis, tallers mecànics o ferreteries.

 

Per captar aquest potencial mercat, us oferim un ventall de tarifes de publicitat o patrocinis setmanals, mensuals, trimestrals o de temporada, a través de promocions estàtiques o vídeos, que us dissenyarem amb els continguts que ens proporcioneu i els missatges que desitgeu.

 

Si esteu interessats a conèixer les condicions d’aquest servei, poseu-vos en contacte amb nosaltres via telèfon o mail i us informarem sense cap compromís.