Com promocionar el Nadal en el teu negoci?

Nadal Ballena Alegre

Felicitacions de Nadal divertides i úniques per fidelitzar el teu públic

L’època de Nadal és un dels millors moments per augmentar les vendes de la teva empresa a través d’estratègies de comunicació orientada a obtenir beneficis. Tanmateix, el Nadal també és una gran oportunitat per aconseguir fidelitzar més els vostres clients a través d’accions concretes per atreure el seu interès.

Des de Soroll de Fons us ajudem a promocionar el Nadal de la manera més divertida! Enguany, un dels nostres clients, La Ballena Alegre Camping & Bungalow Resort, felicita els seus usuaris d’arreu del món amb un vídeo d’animació que, en aquest cas, hem elaborat amb fins a 7 idiomes diferents, conjuntament amb els nostres partners.

El pot promocionar no només via newsletter o emailing, sinó també a través de diverses plataformes socials com Instagram, Facebook, LinkedIn, Twitter o Whatsapp, per tal que el seu missatge sigui compartit i arribi a tot el seu públic, a més, a més d’aconseguir tràfic directe a la pàgina web.

Vols començar una estratègia per a la teva empresa? Contacta ara amb soroll de fons i tingues presència en el món digital!