DÓNA A CONÈIXER EL TEU NEGOCI AL CANAL BALLENA TV DEL CÀMPING LA BALLENA ALEGRE

Ballena TV

  • POTENCIAL – Fes que els teus serveis o activitats arribin a milers de turistes diàriament.

  • PROMOCIÓ GLOBAL – Anuncis a Ballena TV i a les Xarxes Socials, informació i venda de tiquets a l’Info Point i formar part del Trip Club.

Aquest estiu -de juny a setembre- dóna a conèixer els teus serveis i activitats d’una manera global a través dels canals de comunicació del càmping La Ballena Alegre. T’oferim tres PACS amb diferents COMPLEMENTS perquè puguis gaudir de les millors promocions a través de diferents plataformes promocionals:

  • TELEVISIÓ: anuncis diaris a la televisió Ballena TV, que inclou un canal intern per a tots els bungalous.
  • CARTELLERIA DIGITAL: presència de la teva marca o producte a la cartelleria digital de restauració i activitats, ubicada a bars, restaurants, terrasses, sanitaris i gimnàs.
  • CARTELLS DE PLATJA: patrocina els dos cartells informatius que ubicarem als accessos directes del càmping a la platja.  
  • INFO POINT: espai destacat a la nostra oficina d’informació amb fulletons, cartells i/o un dossier informatiu, a més de servei de venda de tiquets.
  • TRIP CLUB: ser un dels negocis que formen part del nostre club d’activitats externes que els campistes visiten setmanalment per gaudir dels serveis que els oferiu. El TRIP CLUB compta amb la promoció que es fa a Ballena TV i la proactivitat dels responsables de l’Info Point i els monitors del Mini Club.
  • XARXES SOCIALS: publicació dels teus anuncis a les xarxes socials de Facebook, Instagram i Twitter de La Ballena Alegre perquè arribin a un total de més de 23 mil seguidors.

Puntes diàries d’audiència de 16 mil espectadors.

Ballena TV compta amb una audiència mitjana diària que supera els 3.000 turistes residents amb increments espectaculars que arriben a puntes de 16 mil espectadors coincidint amb macroesdeveniments que s’organitzen dins les seves instal·lacions com ara la 15a Concentració Furgo Volkswagen, la Copa d’Espanya de Catamarans, F18 Catamaran Championship, el Surf Alegre Wind Surf World Cup 2018, la Triathlon Sailfish Costa Brava o el Costa Brava Fit Challenge, entre d’altres.

Tot plegat fa que els milers de turistes que visiten el càmping La Ballena Alegre es converteixin en potencials clients interessats a gaudir d’activitats alternatives vinculades a l’oci, l’esport, la moda, la cultura, la gastronomia, l’entorn natural, les tradicions, els mercats setmanals, el turisme de proximitat o d’altres serveis com ara lloguer de vehicles o taxis, tallers mecànics o ferreteries.

Si estàs interessat a conèixer les condicions d’aquest servei, posa’t en contacte amb nosaltres via telèfon al 667 618 656 o mail ballenatv@sorolldefons.com i t’informarem sense cap compromís.