El canal de televisió del càmping La Ballena Alegre ofereix el mitjà per a empreses locals

Ballena TV_ Hora Nova

Notícia publicada a Hora Nova

El negoci es podrà publicitar a Ballena TV, a l’Info Point, al Trip Club i també a les xarxes socials

El càmping La Ballena Alegre, un dels més grans de la comarca, ha iniciat una campanya de promoció per a les empreses del territori, per tal que, a través de la plataforma Ballena TV o altres, puguin anunciar els seus serveis als milers de campistes que l’usen diàriament. Des de la direcció del càmping, Toni Castellar explica que «l’objectiu és que el client rebi tota la informació dels serveis i les activitats que es poden fer a la zona i d’aquesta manera les empreses del territori podran arribar a milers de persones cada dia».

Des de La Ballena Alegre ofereixen tres paquets a les empreses amb diferents complements perquè cada negoci pugui escollir les promocions que més li interessen. L’oferta va des d’anuncis diaris a la televisió Ballena TV, que inclou
un canal intern a tots els bungalous, fins a la presència de la marca o del producte a la cartellera digital de la restauració i activitats o als cartells de platja. També ofereixen espais a l’Info Point, és a dir, a l’oficina d’informació a través de fulletons, cartells o dossiers. Un altre dels paquets és a les xarxes socials, d’aquesta manera l’empresa pot publicar els seus anuncis als perfils de Facebook, Instagram i Twitter de La Ballena Alegre.

BALLENA TV. Té una audiència que supera els 3.000 usuaris, amb puntes que arriben als 16.000 espectadors, quan coincideix amb esdeveniments de volada com la Copa d’Espanya de Catamarans o el Suf Alegre Wind Surf World Cup 2018.

Està interessat a conèixer les condicions d’aquest servei? Trobarà tota la informació que necessita sobre la promoció clickant a aquí posant-se en contacte amb nosaltres via telèfon al 667 618 656 o mailballenatv@sorolldefons.com i t’informarem sense cap compromís.