Neix Empordà Divinum, un portal vinícola de referència

EMPORDA.INFO El periodista llançanenc Francesc Buxeda ha posat en marca Empordà Divinum, que neix com a un portal que vol aglutinar tota l’oferta cultural, gastronòmica i de lleure, amb el vi i l’enoturime com a eixos vertebradors, de l’Empordà i la Costa Brava. Empordà Divinum és “un projecte que és fruit de casualitats, esperit emprenedor i amor cap a una terra a la que es vol servir i homenatjar fent conèixer les seves qualitats, sempre des del respecte i preservació del seu entorn i biodiversitat”, segons el seu promotor. L’objectiu d’Empordà Divinum és que usuaris i empreses utilitzin aquesta plataforma per fruir de l’oferta per viure i conèixer millor aquest entorn i que també l’utilitzin per oferir informació i promocionar els seus productes i serveis. La passió per l’Empordà, el caràcter de la seva gent, el mar i muntanya, les tradicions i la gastronomia, són l’essència d’un projecte que neix d’emprenedors fills d’aquesta terra. Segons Buixeda, Empordà Divinum és el resultat d’una suma de garanties: la d’una empresa líder en el sector de la distribució de vins i productes selectes de la comarca i de l’experiència en el món de la comunicació social media. Tradició i noves tecnologies s’uneixen per a fer possible que aquest sigui un projecte amb garanties i a l’abast de tothom.