NOVA COL·LABORACIÓ A MÚSICA DE FONS AL VIA LLIURE DE RAC 1: Yerko Fuenzalida Lorca

Dissabte 22, a les 12:30h, entrevistaré Yerko Fuenzalida Lorca music mestre de Kora, el músic intuïtiu, a la secció Música De Fons al programa Via Lliure de RAC 1 amb en Xavi Bundó. 
En Yerko és un europeu que toca un instrument africà, o un blanc amb ànima de negre, amb una història maravellosa, gairebé màgica, que ho deixa tot per anar-se’n a Mali a buscar un mestre, que no sap si existeix, per aprendre Kora. En aquesta aventura viurà el ritual d’iniciació i es convertirà en un alumne més dels grans TUMANI DIABATÉ, Djeliba Baba the Storyteller i MAMADÚ KUYATÉ.
Actualment es guanya la vida tocant al carrer i té 2 CD propis “21 cuerdas” i “Sankofa”; aquest nadal sortirà el tercer “Siembra”, concert per escoltar en família; i està enregistrant un nou CD que sortirà l’abril del 2015, que es diu “Arcaron”, que serà una trilogia que explica una història ambientada en un món medieval i fantàstic. 
Para la correcta visualización, debe aceptar las cookies.